zaterdag 5 november 2016

27-08- 2016 Terug

27-08 Terug naar epcot

Vandaag voor de 2de keer naar Epcot.


Waar we eerst een fp voor soarin hadden en in hetzelfde gebouw daarna een boottochtje living with the land konden doen.









De fp was pas om 12.00 uur dus we konden het 'smorgens op het gemak doen.



En na deze 2 attracties luchen bij electric umbrella, ik wilde wel eens wat eten voor lunch in epcot, we waren in 2013 hier ook al 2 keer geweest, maar de jongens wilden graag terug naar daar.




Na de lunch was het tijd voor onze fp voor turtle talk with crush.
Daarna wilden de jongens in test track, hmmm 80 minuten wactrij, dan maar de single riders line, dat is het voordeel van grotere kids, hoeven niet bij elkaar in een attractie.
De single riders line was 20 minuten wachten.









Buiten stonden de Jaminators te trommelen op vuilnisbakken, en een klein showtje weg te geven, waar we even naar hebben gekeken.




En toen was het alweer tijd voor onze volgende fp, space ship earth.






We hadden nog niet alle landen in world showcase bezocht, dus na space ship earth terug het hele park doorlopen naar World showcase.
We begonnen in Canada, daarna Engeland, Frankrijk waar we nog op de foto gingen met Aurora, camera van fotograaf deed het niet, dus ze maakte foto's met onze camera.










Na de foto even schuilen in de shop in Frankrijk voor een flinke regenbui, maar die duren meestal maar even, dus even later konden we weer droog verder naar het volgende land.






Marokko, daarna Japan, en Amerika waar we nog naar wat zangers hebben gegeken die op een podium optraden, konden we lekker zitten.
















Vervolgens naar Italie, Duitsland, China, Noorwegen en Mexico.










We moesten daarna richting de monorail voor onze dinerreservering bij Ohana diner in het Polynasian resort.


Problemen met de monorail, we moesten overstappen op een andere, waren net op tijd.
Kwamen nog in gesprek met Amerikanen, die waren een dag eerder voor hun werk naar een concert van Steven Tyler van Aerosmith geweest en liet wat beelden op mobiel zien.
Ik had die middag al op fb gezien dat hij dag eerder in Hollywood studio's was geweest, langs rock and roller coaster onder andere.
Wij waren de dag daarvoor in HS en ik zei nog tegen de jongens dat hij hier wel eens rondliep, dat ik dan foto's op fb zag.
Jammer dat we er die dag niet waren, had toch wel gaaf geweest om hem tegen te komen .

Polynasian is een mooi resort. We kregen een vastegesteld menu, veeeeel eten. Brood, sla, noodles, kippevleugels, biefstuk, garnalen, dessert.
We zaten vlakbij de open keuken en konden zo zien hoe alles werd klaargemaakt.
Lekker gegeten. en we zaten bomvol.







Na het eten met de monorail naar MK. waar we nog net op tijd waren om een paar nieuwe pakjes kaarten van sorcerers of the magic kingdom op te halen.
Het was tot 21.00 uur open en het was al na half 9 toen we in MK aankwamen.